top of page

Relax & Reset 
- Mom retreat - 

Relax & Reset mom retreat.png

Over Elise:

Naast mijn werk als procesbegeleider en trainer in de zorg, ben ik Yin Yoga docent en ademcoach in de Methode Beter ademen®. 
Ik volg zelf al jaren Yin yoga lessen, welke mij veel ontspanning geven en leren luisteren naar mijn lichaam. 
Toen ik 3 jaar geleden in een burn-out terecht kwam en chronische hyperventilatie had, wist ik dat dit een signaal was om dingen anders te gaan doen. Meer ontspannen en leven vanuit mezelf stonden hierbij bovenaan mijn lijstje.
Middels Yin yoga, de Methode Beter ademen® en Yoga Nidra is dit gelukt. 
Beter ademen® is een prachtige methode die mij naast een laag adempatroon zo veel meer heeft gebracht dat ik dit graag als coach deel met anderen.
Uiteindelijk wil ik de Yin Yoga, Beter ademen® en Yoga Nidra combineren om mensen te helpen ontspannen en te leven vanuit hun essentie. 

 

Wereld van Ontspanning
 

Afgelopen zomer organiseerden wij het Relax & Reset weekend op Landgoed DeCamping in 't Zandt, Groningen. Dit was een groot succes en daarom verzorgen wij ook in de winter een Relax & Reset Retreat. Dit keer alleen niet in Groningen, maar in Arnhem, de thuisbasis van Nelleke. Dit keer gaat het om een speciale editie van Relax & Retreat, namelijk de ' Mom Retreat', speciaal voor moeders die willen relaxen, maar óók resetten, zodat die ontspanning na de Retraitedag nog wat langer vastgehouden of vaker opgezocht kan worden. Tijdens de Mom Retreat op 18 maart 2023 zullen wij een warm bad voor jou creëren waarin er in de eerste plaats alle ruimte zal zijn om te ontspannen. Dit doen we onder andere door middel van Yin Yoga, Beter ademen® en Yoga Nidra. Daarnaast gaan we aan de slag met Mindfulness en Mindful opvoeden. 
Na deze dag zal jij ontspannen, geïnspireerd en gereset weer huiswaarts keren.

1 (3).jpg

Over Nelleke:
 

Als Orthopedagoog, Mindfulnesstrainer en coach werk ik nu ruim tien jaar met jongeren, gezinnen en volwassenen. Naast verschillende andere methoden maak ik in mijn werk vooral gebruik van ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Mindfulness en in de begeleiding van ouders: Mindful opvoeden. Zelf heb ik ervaren dat Mindfulness mij veel heeft gebracht in het omgaan met de hobbels op het levenspad en nog elke dag oefen ik met 'Mindful zijn' zodat gedachten, emoties en lichamelijke klachten mijn leven niet beheersen.

Ik zie Mindfulness echt als een manier van 'in het leven staan'. Het verbetert de relatie met mijzelf én het contact met de mensen om mij mij heen. Dagelijkse oefening is daarbij wel belangrijk, als een soort mentaal onderhoud.

Daarnaast hebben de oefeningen uit ACT mij geholpen om stil te staan bij wat écht belangrijk is voor mij. Stilstaan bij de voor mij belangrijke waarden in het leven geeft mij focus. 

Heel graag deel ik deze kennis en tools met jou tijdens de Relax & Reset Mom Retreat. Ik kijk er naar uit!

Praktisch:

Locatie:

Under The Tree
Klaverlaan 1a, Arnhem

Tijd:   

zaterdag 18 maart 2023

van 10.00 tot 15.30 uur

 

Prijs:

€127,- 

Early Bird (tot 15-01-2023) €107,- 

Wat krijg je hiervoor:

- Een divers programma 

- Vegetarische lunch

- Koffie, thee, water en snacks

- Een ontspannen lichaam en geest

- Inspiratie om mee te nemen naar huis

Via het contactformulier op deze pagina kun je je inschrijven voor de Relax & Reset Mom Retreat. Zodra we jouw aanmelding binnen hebben, krijg je zo snel mogelijk een mail met informatie over de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, is jouw aanmelding definitief.

Een aantal weken vóór het weekend ontvang je van ons nog een mail met alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de retreat te beginnen.

Meld je hier aan om één van de 10 plekken te bemachtigen
Hoe ben je bij het 'relax & reset weekend' terecht gekomen?

Wat leuk dat je komt relaxen en resetten! We komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie

bottom of page