25 & 26 juni 2022 (2).png
WhatsApp Image 2022-02-21 at 9.35.37 AM.jpeg

Over Elise:

Naast mijn werk als procesbegeleider en trainer in de zorg, ben ik Yin Yoga docent en ademcoach in de Methode Beter ademen®. 
Ik volg zelf al jaren Yin yoga lessen, welke mij veel ontspanning geven en leren luisteren naar mijn lichaam. 
Toen ik 3 jaar geleden in een burn-out terecht kwam en chronische hyperventilatie had, wist ik dat dit een signaal was om dingen anders te gaan doen. Meer ontspannen en leven vanuit mezelf stonden hierbij bovenaan mijn lijstje.
Middels Yin yoga, de Methode Beter ademen® en Yoga Nidra is dit gelukt. 
Beter ademen® is een prachtige methode die mij naast een laag adempatroon zo veel meer heeft gebracht dat ik dit graag als coach deel met anderen.
Uiteindelijk wil ik de Yin Yoga, Beter ademen® en Yoga Nidra combineren om mensen te helpen ontspannen en te leven vanuit hun essentie. 
Ik neem je tijdens ons weekend graag mee in de ‘Wereld van Ontspanning’!

Relax & Reset weekend 2022

Tijdens het weekend van 25 en 26 juni 2022 organiseren wij het 'Relax & Reset' weekend op Landgoed DeCamping in 't Zandt (Groningen). Tijdens dit weekend willen wij een warm bad voor jou creëren waarin er in de eerste plaats alle ruimte zal zijn om te ontspannen. Dit doen we onder andere door middel van Yin Yoga en Beter ademen®. Daarnaast gaan we aan de slag met Mindfulness, meditatie en creatieve opdrachten om contact te maken met wie jij bent, waar je voor staat en welke koers jij wil varen in jouw leven. 
Na dit weekend zal jij ontspannen, geïnspireerd en gereset weer huiswaarts keren.

1 (3).jpg

Over Nelleke:
 

Als Orthopedagoog, Mindfulnesstrainer en coach werk ik nu een kleine tien jaar met jongeren, gezinnen en volwassenen. Naast verschillende andere methoden maak ik in mijn werk vooral gebruik van ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Mindfulness. Zelf heb ik ervaren dat Mindfulness mij veel heeft gebracht in het omgaan met angst en piekeren en nog elke dag oefen ik met 'Mindful zijn' zodat gedachten, emoties en lichamelijke klachten mijn leven niet beheersen.

Ik zie Mindfulness echt als een manier van 'in het leven staan'. Het verbetert de relatie met mijzelf én het contact met de mensen om mij mij heen. Dagelijkse oefening is daarbij wel belangrijk, als een soort mentaal onderhoud.

Daarnaast hebben de oefeningen uit ACT mij geholpen om stil te staan bij wat écht belangrijk is voor mij. Stilstaan bij de voor mij belangrijke waarden in het leven geeft mij focus. 

Heel graag deel ik deze kennis en tools met jou tijdens het Relax & Reset weekend. Ik kijk er naar uit!

Praktisch:

Locatie: Landgoed DeCamping 
              Hoofdstraat 85a, 't Zandt

Tijden:   zaterdag 25 juni van 11.00 - 20.00 uur
               zondag 26 juni van 10.00 - 15.00 uur

Prijs: €175,- 

Wat krijg je hiervoor:

- Een divers programma verspreid over twee dagen

- Twee keer lunch (zaterdag en zondag)

- Eén keer diner (zaterdagavond)

- Eén keer ontbijt (zondagochtend)

- Koffie, thee, water en snacks

Wil je ook komen overnachten op Landgoed DeCamping? Dat kan! Klik dan hier voor de website van de camping voor meer informatie over de prijzen. Betalen voor de overnachting doe je ter plekke bij de camping zelf, wel kun je alvast via ons een plekje op de camping reserveren. De prijs voor dit weekend is dus excl. overnachting.

Via het contactformulier op deze pagina kun je je inschrijven voor het weekend. Zodra we jouw aanmelding binnen hebben, krijg je zo snel mogelijk een mail met informatie over de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, is jouw aanmelding definitief.

Een aantal weken vóór het weekend ontvang je van ons nog een mail met alles wat je moet weten om goed voorbereid aan het weekend te beginnen.

Meld je hier aan om één van de 12 plekken te bemachtigen
Hoe ben je bij het 'relax & reset weekend' terecht gekomen?
Wil je dat wij een plekje op de camping voor je reserveren? (betaling camping ter plaatse)

Wat leuk dat je komt relaxen en resetten! We komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie