top of page
DSC06202.JPG

COACHING BIJ ANGSTKLACHTEN, PIEKEREN OF BURN-OUT

* Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe coachingsklanten *

Tijdens een coachingstraject gebruik ik mindfulness en ACT om jou te leren anders om te gaan met angstklachten, piekeren of bij een burn-out. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy, oftewel: een therapievorm waarbij acceptatie en toewijding centraal staan. Ik zet ACT in op een coachende manier, waarbij we samen op zoek gaan naar hoe jij een meer toegewijd leven kan leiden: wat vind jij écht belangrijk in jouw leven? Waar zou jij meer tijd en aandacht aan willen besteden? En hoe zorg jij ervoor dat jouw angst-, pieker- of burn-outklachten minder ruimte innemen?

 

Vaak lukt het ons niet om onze waarden echt na te leven omdat we allerlei obstakels tegenkomen die ons tegenhouden zoals moeilijke, steeds terugkerende gedachten, angsten, oordelen over onszelf en de ander, verwachtingen van onze omgeving en mentale of fysieke pijn. Door middel van ACT leer je stap voor stap dát te accepteren waar je niets aan kunt veranderen door flexibeler om te gaan met moeilijke gevoelens zoals angst en verdriet en lastige gedachten. Zo nemen die een minder grote plek in in jouw leven en blijft er meer tijd over voor dingen die écht belangrijk voor jou zijn en waar je van wil genieten. Binnen een ACT traject wordt gebruik gemaakt van praktische oefeningen. Ook neemt Mindfulness een grote plek in binnen ACT door je brein te trainen flexibeler om te gaan met moeilijke gedachten en emoties. ACT kan ook een mooi vervolg zijn op een mindfulnesstraining als je behoefte hebt aan verdieping en individuele begeleiding.

ACT COACHING

ACT kan goed helpen bij piekeren, angst en somberheid. Ook wordt ACT vaak ingezet bij stress- en burn-out, rouw en chronische pijn. Of wanneer iemand het gevoel heeft vast te zitten en niet weet wat de beste keuze is op dat moment. Een ACT-traject duurt zo kort en zo lang als jij nodig en gewenst vindt. Eerst plannen we een gratis coachingssessie in, waarbij jij kan kijken of ACT wat voor jou is en of ik op dit moment de juiste persoon voor jou ben om jou daarin te begeleiden. Vervolggesprekken duren 60 tot 90 minuten (afhankelijk van wat er op dat moment nodig is) en kosten €95,- per gesprek.

Mail naar nelleke@mindfulnessencoaching.nl voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak

De gesprekken vinden plaats bij jou thuis, buiten tijdens een wandeling of bij 'Under The Tree' in Malburgen, Arnhem-zuid.

DSC06207.JPG
bottom of page